Tietosuojakäytäntö

Käyttäjiemme yksityisyys on meille tärkeää. Electric Beast Global OÜ:n periaate on kunnioittaa käyttäjän yksityisyyttä koskien tietoja, joita voidaan kerätä verkkosivuillamme https://beast.rent, Beast Rent -mobiilisovelluksen (saatavilla iOS- ja Android-laitteille) sekä muiden omistamiemme ja hallinnoimiemme sivustojen kautta.

  1. KERÄTTÄVÄT TIEDOT

Lokitiedot

Kun vierailet verkkosivustollamme tai mobiilisovelluksessamme, palvelimemme voivat tallentaa automaattisesti käyttäjän selaimen tai laitteen lähettämiä vakiotietoja. Näitä ovat käyttäjän laitteen internet-protokollaosoite (kuten IP-osoite), selaimen tyyppi ja versio, vierailemasi sivut, käynnin aika ja päivämäärä, sivuilla vietetty aika ja muut tiedot.

Laitteen tiedot

Lisäksi voimme kerätä tietoja laitteesta, jota käytät päästäksesi verkkosivustollemme tai mobiilisovellukseemme. Nämä tiedot voivat sisältää laitteen tyypin, käyttöjärjestelmän, yksilöllisen laitetunnisteen, laitteen asetukset ja maantieteellisen sijainnin. Se, mitä keräämme, voi riippua käyttäjän laitteen ja ohjelmiston asetuksista. Suosittelemme tarkistamaan laitteesi valmistajan tai ohjelmistotoimittajan käytännöt, saadaksesi selville, mihin tietoihin he mahdollistavat päästä käsiksi.

Henkilötiedot

Voimme pyytää käyttäjältä henkilötietoja, kuten:

  • nimi;
  • s-posti;
  • sosiaalisten verkostojen profiilit;
  • syntymäaika;
  • lanka-/matkapuhelinnumero;
  • koti-/postiosoite;

Käytämme turvallista maksunkäsittelypalvelua Stripe, tarjotaksemme kätevää ja sujuvaa maksukokemusta. Tutustu Stripen tietosuojakäytäntöön saadaksesi tietää, miten Stripe käsittelee asiakkaidensa yksityisiä tietoja.

Lisäksi käytämme Veriff’in palveluita, joiden kautta varmistetaan käyttäjän henkilöllisyystodistus ja/tai ajokortti. Veriff tarjoaa asiakkailleen (ml. Beast) henkilöllisyyspalveluita. Tämä tarkoittaa, että se tunnistaa käyttäjät ja että sinä (käyttäjä) olet antanut suostumuksesi siihen, että me voimme käsitellä käyttäjätietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti ja että Veriff voi käsitellä käyttäjän tietoja Veriff’in tietosuojakäytännön mukaisesti. Veriff voi muun muassa kerätä ja käsitellä seuraavia henkilötietoja:

(1) käyttäjän henkilötiedot, kuten nimi, sukupuoli, henkilötunnus, syntymäaika, oikeuskelpoisuus, kansallisuus ja kansalaisuus, sekä käyttäjän aikaisemmat tiedot, jotka on tallennettu kuluvan säilytyskauden edellisen viestintäjakson aikana;

  • asiakirjan tiedot, kuten asiakirjan nimi, sen myöntänyt maa, asiakirjan numero, viimeinen voimassaolopäivä, viivakooditiedot (voi vaihdella asiakirjan mukaan) ja turvaominaisuudet;
  • kasvojentunnistustiedot, kuten valokuvat, videot ja äänitallenteet, käyttäjästä ja hänen henkilötodistuksesta tehdyt valokuvat ja videot sekä tunnistuksen yhteydessä tehdyt äänitallenteet;
  • yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, IP-osoite;
  • tekniset tiedot (laiteallekirjoitus), mukaan lukien tiedot päivämäärästä ja kellonajasta, jolloin palvelua käytettiin, ja mitä toimintoja se sisälsi, käyttäjän IP-osoite ja verkkotunnus, käyttäjän ohjelmisto- ja laitteistotiedot sekä käyttäjän yleinen maantieteellinen sijainti (esim. kaupunki, maa);
  • biometriset tiedot, kuten kasvojentunnistus;
  • asiaankuuluvat julkisesti saatavilla olevat tiedot, kuten tiedot kansallisesta taustasta ja julkisten seuraamusluetteloiden tarkistaminen.
  1. TIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA

Käsittelemme käyttäjän henkilötietoja laillisesti, oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi. Keräämme ja käsittelemme käyttäjätietoja vain, jos meillä on siihen laillinen peruste.

Oikeusperusta riippuu siitä, mitä palveluita ja miten käytät – eli keräämme ja käytämme tietoja sinusta vain, jos:

  • se on tarpeen täyttääkseen käyttäjän kanssa tehtyä sopimusta tai ryhtyäkseen toimenpiteisiin käyttäjän pyynnöstä ennen sopimuksen tekemistä (esim. jos tarjoamme käyttäjälle pyytämänsä palvelun);
  • se palvelee oikeutettua etua (paitsi jos sen yläpuolelle asettuu käyttäjän tietosuojaetu), kuten tutkimus- ja kehitystoimintaa, palveluidemme markkinointia ja edistämistä, laillisten oikeuksiemme ja etujemme suojaamista;
  • suostut siihen, että käytämme käyttäjätietojasi tiettyyn tarkoitukseen (esimerkiksi voit suostua vastaanottamaan uutiskirjeitä), tai
  • meidän on käsiteltävä käyttäjän tietoja, täyttääksemme lakisääteisiä velvoitteitamme.

Jos hyväksyt, että käytämme käyttäjätietojasi tiettyyn tarkoitukseen, sinulla on oikeus muuttaa päätöstäsi milloin tahansa (mutta tämä ei vaikuta siihen, että käsittelyä on jo tapahtunut).

Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeen. Kun säilytämme käyttäjätietoja, käytämme kaupallisesti hyväksyttäviä toimenpiteitä suojellaksemme niitä katoamiselta ja varkaudelta, luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, kopioimiselta, käytöltä tai muuttamiselta.

Siksi on syytä muistaa, että mikään sähköinen tiedonsiirto- tai tallennusväline ei ole 100 % turvallinen, eikä se voi taata täydellistä tietoturvaa. Tarvittaessa voimme säilyttää käyttäjän henkilötietoja, täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme tai suojellaksemme käyttäjän tai muun henkilön olennaisia etuja.

  1. TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

Saatamme kerätä, tallentaa, käyttää ja luovuttaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, emmekä käsittele henkilötietoja tavalla, joka ei täytä näitä tarkoituksia:

  • varmistaaksemme, että vuokra-ajoneuvoa käytetään ajoneuvojen vuokraus- ja palveluehtojemmemukaisesti, käyttämällä ajoneuvojärjestelmää ja erikseen asennettua GPS-laitetta asiaankuuluvien tietojen, kuten sijainnin, kilometrimäärän, nopeuden, tieolosuhteiden jne., saamiseksi ja keräämiseksi;
  • jotta käyttäjä voi mukauttaa tai personoida kokemustaan verkkosivustollamme tai mobiilisovelluksessamme;
  • jotta käyttäjä voi tarkastella ja käyttää verkkosivustoamme, mobiilisovellustamme, niihin liittyviä sovelluksia ja sosiaalisen median alustoja;
  • jotta voimme ottaa yhteyttä käyttäjään ja kommunikoida hänen kanssaan;
  • asiakirjojen säilyttäminen kirjanpito- ja hallinnollisiin tarkoituksiin;
  • jotta voimme kehittää ja parantaa analytiikkaa, markkinatutkimusta ja liiketoimintaa, mukaan lukien verkkosivustomme, mobiilisovelluksemme, niihin liittyvien sovellusten ja sosiaalisen median alustojen toiminta ja tehostaminen;
  • jotta voimme järjestää kampanjoita ja/tai tarjota lisäetuja käyttäjälle;
  • mainontaan ja markkinointiin, mukaan lukien tuotteista ja palveluista kertovan mainosmateriaalin lähettäminen käyttäjälle, sekä tiedottaminen kolmansista osapuolista, joiden uskomme kiinnostavan käyttäjää;
  • täyttääksemme lailliset velvoitteemme ja ratkaistaksemme mahdolliset riidat;
  • työhakemusten käsittely.
  1. HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Saatamme luovuttaa henkilötietoja seuraaville tahoille:

  • kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, tarjotakseen palveluitaan käyttäjälle, mukaan lukien (rajoituksetta) IT-palveluntarjoajat, tiedontallennus-, hallinta- ja palvelinpalvelujen tarjoajat, mainosverkostot, analyytikot ja virhelokien käsittelijät, perintätoimistot, ylläpito- ja vianetsintäpalvelun tarjoajat, markkinointi- tai mainospalvelujen tarjoajat, ammatilliset neuvojat ja maksujärjestelmien ylläpitäjät;
  • meidän omat työntekijämme, urakoitsijamme ja/tai lähipiirimme;
  • kampanjoidemme sponsorit tai toteuttajat;
  • luottotietolaitokset, tuomioistuimet, välimiesoikeudet ja sääntelyviranomaiset, jos käyttäjä ei maksa hänelle tarjotuista tuotteista tai palveluista;
  • tuomioistuimet, välimiesoikeudet, sääntelyviranomaiset ja lainvalvontaviranomaiset lain mukaisesti pidettävien tai mahdollisten oikeudenkäyntien yhteydessä tai laillisten etujemme vahvistamiseksi, soveltamiseksi tai puolustamiseksi;
  • kolmannet osapuolet, mukaan lukien agentit tai alihankkijat, jotka auttavat meitä toimittamaan tietoja käyttäjälle tai tarjoamaan tuotteita, palveluita ja suoramarkkinointia;
  • kolmannet osapuolet, jotka keräävät ja käsittelevät tietoja.
  1. HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN KANSAINVÄLISELLÄ TASOLLA

Keräämiämme henkilötietoja säilytetään ja käsitellään Virossa, Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Tšekissä, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Itävallassa, Kroatiassa, Kyproksella, Kreikassa, Unkarissa, Irlannissa, Italiassa, Luxemburgissa, Maltassa, Alankomaissa, Portugalissa, Romaniassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa, missä yhtiömme toimii tai missä kumppanimme, tytäryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat sijaitsevat. Antamalla meille henkilötietosi, hyväksyt niiden luovuttamisen näille kansainvälisille kolmansille osapuolille.

Takaamme, että henkilötiedot, jotka siirretään Euroopan talousalueen maista Euroopan talousalueen ulkopuolelle, on suojattu asianmukaisin keinoin, kuten noudattamalla Euroopan komission vakiomuotoisia tietosuojalausekkeita tai sitovia yrityssääntöjä, tai muilla laillisesti hyväksyttävillä keinoilla.

Jos henkilötietoja siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolisesta maasta toiseen maahan, ymmärrät ja hyväksyt, että muilla lainkäyttöalueilla ei välttämättä sovelleta kolmansiin osapuoliin samoja tietosuojalakeja kuin meidän lainkäyttöalueellamme. On olemassa riski, että jos tällaiset kolmannet osapuolet ryhtyvät toimiin, jotka rikkovat lainkäyttöalueemme tietosuojalakeja, ei aina ole mahdollista nostaa kannetta tai ratkaista asiaa lainkäyttöalueemme tietosuojalakien mukaisesti.

  1. HENKILÖTIETOJA KOSKEVAT KÄYTTÄJÄN OIKEUDET JA HENKILÖTIETOJEN TARKASTUS

Valinta ja suostumus. Antamalla meille henkilötietosi hyväksyt, että niitä kerätään, tallennetaan, käytetään ja luovutetaan näiden käytäntöjen mukaisesti. Jos käyttäjä on alle 16-vuotias, hänellä on oltava vanhemman tai laillisen huoltajan lupa käyttääkseen verkkosivustoa ja/tai mobiilisovellusta, ja vanhemman tai laillisen huoltajan on täytynyt antaa suostumuksensa siihen, että käyttäjä luovuttaa meille henkilötietojaan. Käyttäjä ei ole velvollinen luovuttamaan meille henkilötietojaan, mutta tämän tekemättä jättäminen voi vaikuttaa mahdollisuuksiin käyttää verkkosivustoa ja/tai mobiilisovellusta tai niiden kautta tarjottavien tuotteiden ja/tai palveluiden saatavuutta.

Tiedot kolmansilta osapuolilta. Jos saamme käyttäjän henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, suojaamme niitä näiden käytäntöjen mukaisesti. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilötietoja jostain toisesta, vahvistat, että olet hankkinut kyseisen henkilön suostumuksen tietojen luovuttamiseen.

Rajoitukset. Voit päättää rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä. Jos olet aiemmin sopinut kanssamme, että voimme käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa, ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla. Jos pyydät meitä rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä, ilmoitamme sinulle, kuinka rajoitukset vaikuttavat verkkosivustomme, mobiilisovelluksemme tai tuotteidemme ja palveluidemme käyttöön.

Tietojen käyttöoikeudet ja tiedonsiirto. Voit pyytää lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta käyttäjänä. Voit pyytää kopion käyttäjää koskevista henkilötiedoista. Jos mahdollista, toimitamme nämä tiedot CSV-muodossa tai muussa helposti ymmärrettävässä koneellisesti luettavassa muodossa. Voit milloin tahansa pyytää sinua koskevien henkilötietojen poistamista. Voit pyytää meitä siirtämään nämä henkilötiedot kolmannelle osapuolelle.

Tietojen oikaiseminen. Jos havaitset, että käyttäjätietosi ovat epätarkkoja, vanhentuneita, epätäydellisiä, merkityksettömiä tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin korjataksemme kaikki tiedot, joita pidät epätarkkoina, epätäydellisinä, harhaanjohtavina tai vanhentuneina.

Ilmoitus tietoturvaloukkauksesta. Noudatamme tietosuojaloukkauksia koskevia soveltuvia lakeja.

Valitukset. Jos olemme mielestäsi rikkoneet sovellettavia tietosuojalakeja ja haluat tehdä siitä valituksen, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla ja anna meille täydelliset tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valitukset välittömästi ja vastaamme käyttäjälle kirjallisesti; kerromme tutkimuksemme tulokset ja seuraavat toimenpiteet, joihin ryhdymme käyttäjän valituksen ratkaisemiseksi. Lisäksi sinulla on oikeus ottaa yhteyttä valvonta- tai tietosuojaviranomaiseen valitukseen liittyen.

Viesteistä luopuminen. Jos haluat, että tietosi poistetaan sähköpostitietokannastamme tai et halua saada meiltä viestejä (mukaan lukien markkinointiviestintä), ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja, tai käytä asianmukaisia asetuksia sovelluksissamme.

  1. EVÄSTEET

Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoa käyttäjästä ja käyttäjän toiminnasta verkkosivustollamme. Eväste on pieni tietotiedosto, jonka verkkosivustomme tallentaa käyttäjän tietokoneelle tai matkapuhelimelle ja jota käytetään aina, kun vierailet verkkosivustollamme ymmärtääkseen, kuinka käytät verkkosivustoa. Tämä auttaa meitä tarjoamaan käyttäjälle sisältöä, joka perustuu käyttäjän mieltymyksiin.

8. LIIKETOIMINNAN SIIRTYMINEN

Jos yrityksemme tai omaisuutemme siirtyy toiselle omistajalle tai yrityksemme lopettaa liiketoiminnan tai joutuu konkurssiin, myös omistamamme tiedot siirtyvät uuden omistajan haltuun. Täten vakuutat ymmärtäväsi, että tällainen siirto on mahdollista, ja että henkilö, joka saa yrityksemme omistukseensa, voi jatkaa käyttäjän henkilötietojen käyttöä näiden käytäntöjen mukaisesti.

9. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME RAJOITUKSET

Verkkosivustomme ja mobiilisovelluksemme voivat linkittää ulkoisille verkkosivustoille, joita emme ylläpidä. Huomaa, että me emme voi hallita tällaisten verkkosivustojen sisältöä tai käytäntöjä tai olla vastuussa niiden tietosuojakäytännöistä.

10. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME MUUTOKSET

Voimme muuttaa näitä käytäntöjä oman harkintamme mukaan vastaamaan voimassaolevia hyväksyttäviä käytäntöjä. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin ilmoittaaksemme käyttäjille muutoksista verkkosivustomme ja mobiilisovelluksemme kautta. Jos jatkat verkkosivustomme käyttöä myös näiden käytäntöjen muuttamisen jälkeen, hyväksyt tietosuoja- ja henkilötietokäytäntömme.

Jos teemme merkittäviä muutoksia näihin käytäntöihin, esimerkiksi muutamme käyttäjän henkilötietojen käsittelyn oikeusperustaa, pyydämme sinua antamaan uuden suostumuksesi muutettuun tietosuojakäytäntöön.

Kaikki tätä tietosuojakäytäntöä koskevat tiedustelut pyydämme lähettämään osoitteeseen [email protected]

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 01.11.2021 alkaen.

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.